Body Wisdom

Body Wisdom

"Your body is the ground metaphor of your life, the expression of your existence.
It is your Bible, your encyclopedia, your life story. Everything that happens to you is stored and reflected in your body. Your body knows, your body tells.
The relationship of your self to your body is indivisible, inescapable, unavoidable."
~ Gabrielle Roth ~

Op ontdekkingsreis door je lichaam. Luisteren naar de taal van je lichaam, en vanuit die fluistering in beweging komen. Je gevoelens, gedachten in beweging brengen. 
Soms denken we het beter te weten dan ons lichaam. Maar wanneer we écht ons lichaam de kans geven om zich te uiten via adem en beweging, kunnen er prachtige (soms onverwachte) inzichten ontstaan. Blokkades kunnen weer stromen, tranen ontladen, stresshormonen transformeren in gelukshormonen.

Hilde Kroes en ik begeleiden om en om Body Wisdom. Een dansochtend voor jou en je lichaam. 
Beiden begeleiden we je vanuit onze eigen wijsheid.
Je bent van Harte welkom.

Data: 
zaterdag 26 februari: 10:00-12:00 door Hilde
Zondag 13 maart: 10:00-12:00 door Dorine

Deelname:
€ 15,- per losse les
(geen strippenkaarten)

Locatie:
Eco gebouw Bunnik
Regulierenring 12
3981 LB Bunnik

--

Hilde vond rond 2015 haar weg naar de dans, die haar raakte, inspireerde en transformeerde. Hilde is voor mij een dierbare vriendin die mij spiegelt, aanmoedigt, ondersteunt, enthousiasmeert en mee droomt.
Hilde is opgeleid via het ITIP School voor leven en werk, in energetisch- en lichaamswerk, waarbij ze haar vele diepe levenservaringen omzet in krachtige wijsheid in haar begeleiding. De danssessies die zij begeleidt, zijn geïnspireerd vanuit haar ervaring met conscious dance en Open Floor Movement, Ground Floor lab.

In de dans die ik aanbied zal ik in de 5Ritmes elementen van Movement Therapy gebruiken, de training die ik van 2008-2009 volgde bij Andrea Juhan, oprichtster van Open Floor.