Ervaringen & Reacties

ERVARINGEN & REACTIES

Heb je lessen of workshops bij me gevolgd?
Ik lees graag je ervaringen. Jouw ervaringen houden mij 'wakker'. En jouw ervaringen geven mij input voor nieuwe lessen en workshops.
Voor nieuwe dansers is het fijn om ervaringen te lezen. Om ergens nieuw in te duiken is soms een grote stap. Of een hoge drempel. Ervaringen kunnen helpen om die drempel of de stap kleiner te maken.

Fijn als je wat wilt delen! Dank je wel.

Ervaringen

2 Berichten
Truida Kamps

Ik kreeg feedback over het verschil in mijn manier van dansen met koningsmantel aan en wanneer ik geen koningsmantel aan heb. Op deze manier feedback krijgen heb ik als vernieuwend ervaren. Ik zou op deze manier vaker feedback willen krijgen.

Assia

Ik dans 5 ritmes om me te ontspannen en me op mezelf te richten. Het is iedere keer een kleine reis, een vaststaand ritueel dat mijn aandacht en gevoel langs mijn hele lichaam voert. De verrassende, afwisselende maar altijd prachtige muziek die Dorine ten gehore brengt verleidt me altijd om te dansen. Zij is een docente die voorwaarden schept om zelf uit te zoeken, tegen te komen. Met uitnodigende suggesties en aanwijzingen stimuleert ze ons om iets nieuws te proberen, maar ze laat ons vooral ons gang gaan. Ik vind de ruimte die ze met haar lesstijl geeft erg prettig. Van Dorine ontvang ik in haar lessen vooral een prachtige en veilige setting, een fijne groep mensen om naast/ mee te dansen, een prettige sfeer vanuit haar rust en openheid, betekenisvolle muziek en een inspirerend voorbeeld als ik me even geen raad weet met dansen.

Soms dans ik samen met anderen, en ik vind dat een leuke oefening om te zien hoe ik me tot de buitenwereld verhoud. Door te dansen op verschillende ritmes, verschillende muziek, met verschillende mensen en vanuit verschillende opdrachten merk ik waar mijn comfort en mijn ongemak ligt. Wat ik tegenkom doet me vaak denken aan situaties buiten de dansvloer.